Bo Clinics
medisch-cosmetische kliniek
 

Bo Clinics
 

Cosmetische geneeskunde is een fantastisch vak. Een kleine aanpassing in het gezicht kan al een groot verschil maken; voor je uiterlijk, maar ook voor je zelfvertrouwen!

Bij BoCinics zijn we gespecialiseerd in injectables, soft laser en kleine cosmetische chirurgie.

Omdat we er veel waarde aan hechten dat een ingreep veilig en zorgvuldig gebeurt, heb je altijd eerst een gesprek met de cosmetisch arts. Samen met jou kijkt zij welke mogelijkheden er voor jou zijn en krijg je de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Tijdens dit consult zullen er ook vragen worden gesteld over jouw gezondheid. Gebruik je medicijnen? Neem dan een actueel medicatie overzicht mee. Heb je een allergie? Vergeet dit niet om te vermelden.


Omdat het belangrijk is dat je eerst goed nadenkt over een eventuele behandeling, wordt er aan je gevraagd om een toestemmingsformulier (informed consent) te ondertekenen. Het formulier vind je op deze website. Zonder deze toestemming is een behandeling niet mogelijk.

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan is een behandeling bij BoClinics helaas niet mogelijk. Je leeftijd is dus belangrijk voor ons. Neem altijd je legitimatie mee, zodat hier over geen misverstanden kunnen bestaan.