Bo Clinics
medisch-cosmetische kliniek
 

Bo Clinics
 

Hyaluronzuur fillers


Bent u op zoek naar een manier om de tekenen van veroudering tegen te gaan? Maar wilt u wel een natuurlijk resultaat? Dan is een filler op basis van hyaluronzuur een goede keuze.  BoClinics bied een ruim assortiment aan hyaluronzuur fillers. Wij bieden de fillers van Juvederm, Belotero en Stylage aan.

Afhankelijk van de behoeften van uw huid maken we de keuze voor een bepaalde filler. Alle fillers kunnen op zichzelf of gecombineerd met elkaar worden gebruikt; voor een esthetische oplossing op maat.Naast het gebruik van fillers voor rimpeltjes in het aangezicht zijn fillers ook uitermate geschikt als u uw lippen meer volume wilt geven.

Wanneer u voor de eerste keer uw lippen wilt laten behandelen is vaak tenminste 1 ml filler noodzakelijk om ook een mooi zichtbaar resultaat te verkrijgen. De lipfillers die wij gebruiken zijn allemaal voorzien van lidocaïne (lokaal verdovingsmiddel). Eventueel kunnen de lippen voor de behandeling nog worden ingesmeerd met een verdovende zalf. Hierdoor hoeft een lipfiller behandeling dus helemaal niet pijnlijk te zijn.

Bij Bo Clinics zijn we gespecialiseerd in lipfiller behandelingen en ben je dus zeker in veilige handen!